روزی که فورد مدل «تی» ساخته شد
درازای فورد مدل «تی» دودندهای ۳ متر و ۴۰ سانتی متر بود با وزن ۵۴۰ کیلوگرم. موتور آن نیز ۴ سیلندر و قدرتش ۲۰ اسب بخار بود. همچنین غربیلک فرمان آن در سمت چپ قرار داشت. در این مدل، تمامی موتور در یک بسته قرار داشت و چهار سیلندر در یک قسمت ثابت بودند.
این اتومبیل بسیار ساده برای رانندگی مناسب و تعمیر کردن آن نیز بسیار ارزان بود. قیمت آن در سال ۱۹۰۸ حدود ۸۲۵ دلار بود که به تدریج قیمت آن کمتر شد. فورد به تبلیغات بسیار زیادی در دیترویت پرداخت. برنامه تبلیغی او این بود؛ هر روزنامه و مجلهای باید یک صفحهاش متعلق به خودرو مدل تی باشد! او با فروشندگان محلی نیز روابط خوبی برقرار و محصول خود را در تمامی شهرهای آمریکای شمالی توزیع کرد.
این فروشندگان از سود فروش اتومبیلها به ثروت زیادی رسیدند. همچنین فورد علاقه زیادی به فروش خودرو تولیدی خود به کشاورزان داشت، بنا به باور او خودروسازی باعث بهبود تجارت کشاورزی نیز میشد که شد. برای چندین سال متوالی، شرکت او سود ۱۰۰ درصد به دست آورد. در سال ۱۹۱۳ فورد ایده تولید متحرک روی چرخ را اجرا کرد که باعث افزایش چشمگیر تولید شد.
شرکت فورد کار خود را با مدل A شروع کرد. مدل پیش از T بهعنوان مدل S شناخته میشد که موفقترین مدل تولیدی شرکت تا آن زمان بود. فورد مدل تی تاثیرگذارترین ماشین قرن بیستم شناخته میشود. هنری فورد در سال ۱۹۰۷ گفته است: «ماشینی با تولید انبوه خواهم ساخت که برای خانواده به اندازه کافی بزرگ باشد و برای نگهداری و رانندگی فردی به اندازه کافی کوچک؛ از بهترین متریال ساخته شود و با بهترین کارگران مونتاژ شود اما قیمت آن پایین خواهد بود تا هیچ فردی با درآمد متوسط از آن بی بهره نشود.» در سال ۱۹۱۴ تولید فورد مدل تی از ۲۵۰هزار دستگاه عبور کرد. در سال ۱۹۱۶ قیمت این خودرو به ۳۶۰ دلار کاهش یافت این تصمیم باعث افزایش تولید به ۴۷۲هزار دستگاه در سال شد. در سال ۱۹۱۸ نیمی از خودروهای ایالاتمتحده از مدل تی بودند.
با گسترش رقابت، فروش مدل تی در سالهای ۱۹۲۰ کاهش یافت. این امر باعث شد فورد مدل جدید خود را به نام مدل «ای» طراحی کند. در این زمان فورد به تقلید از رقیب خود جنرال موتورز شروع به تغییر مدل به صورت سالانه کرد. برخی مورخان و محققان خودرو مدل تی را نخستین خودرویی میدانند که طبقه متوسط آمریکا میتوانستند آن را بخرند.
این خودرو تا سال ۱۹۲۷ همچنان تولید میشد و شهرت آن سراسر جهان آن روز را درنوردید. در سال ۱۹۲۸ روزنامه تایمز نوشت؛ تولید بیش از ۱۵ میلیون دستگاه خودرو فورد مدل تی طی دو دهه معجزهای بود که گویی از آسمان نازل شده است!