«وویجر ۱» توانست عکسهایی بیسابقه از مشتری و زحل بگیرد. هدف نخستین این فضاپیما مطالعه سیارههای مشتری، کیوان، اورانوس و نپتون بود. این کاوشگر حاوی صفحهای طلایی با اطلاعاتی از تمدن زمینی است. عکسی که «وویجر ۱» از زمین و ماه گرفت اولین تصویر در نوع خود محسوب میشد که تا آن زمان توسط یک فضاپیما تهیه شده بود.
این عکس در فاصله ۲۵/۷ میلیون مایلی از زمین گرفته شده. بهدلیل اینکه زمین چندین برابر روشنتر از ماه است در این تصویر با کمک تجهیزات کامپیوتری ماه بهطور مصنوعی نسبت به زمین سه برابر روشنتر شده تا هر دو جسم بهطور واضح دیده شوند.
این کاوشگر در تاریخ ۵ مارس ۱۹۷۹ به نزدیکترین فاصله خود نسبت به مشتری رسید و پس از بررسی و ارسال دادههایی بسیار ارزشمند و بنیادین از این سیاره به زمین، به سوی سیاره زحل پیش رفت و پس از گذر از این سیاره در ۱۲ نوامبر ۱۹۸۰ به ورای منظومه شمسی و فضای بیکران بینستارهای پیش رفت.
این فضاپیما در سال ۱۹۹۰ با نگاهی به عقب از زمین عکس گرفت، در این عکس زمین یک نقطه آبی کمرنگ بود. به گفته دانشمندان، این کاوشگر احتمالا دیگر زمین را نمیبیند، اما همچنان از طریق امواج رادیویی با زمین در تماس است، تماسی که دانشمندان انتظار دارند تا سال ۲۰۲۳ ادامه یابد.